Stichting Wijkraad Getsewoud

Wijkraad Getsewoud behartigt de belangen van de ruim 17.000 bewoners in de nieuwbouwwijk Getsewoud in Nieuw-Vennep. Belangrijke doelstellingen zijn: het bevorderen van de leefbaarheid, het bevorderen van participatie, het informeren van de bewoners en het gevraagd en ongevraagd adviseren van de overheid en andere organisaties.

Een onderdeel van de wijkraad is het Activiteitenteam Getsewoud dat zorgt voor leuke activiteiten evenementen in de wijk.

Kiesman

Naam: Ger van der Pluijm
Profiel: Ger heeft een juridische achtergrond en woont sinds 2002 in de wijk Getsewoud Noord van Nieuw Vennep. Hij was tot mei 2014 Senior IT Manager Technology bij PwC (PricewaterhouseCoopers). Daarnaast is hij voorzitter van VvE Residence Nabucco en bestuurslid van de Wijkraad Getsewoud. Reeds in de jaren 70 was Ger vanuit de EVO betrokken bij het oplossen van de hinderproblematiek van de luchthaven Rotterdam mede door zijn logistiek achtergrond en zijn kennis van het internationaal handels- en transportrecht. Als inwoner van Nieuw Vennep is Ger sterk geïnteresseerd in de ontwikkelingen rond Schiphol en de effecten op de woon- en werkomgeving.